Over de BiyoMap

“Jaarlijks worden in de kunstwereld 150.000 rollen bubbelplastic gebruikt en weggegooid.”

Een uniek en duurzaam product beschikbaar in 14 verschillende maten. Lees hieronder meer over deze unieke mappen of bestel direct via onze webshop.

De Biyomap is een nieuwe milieuvriendelijke verpakking voor schilderijen. Deze map vervangt het milieubelastende bubbelplastic om kunst in op te bergen en te transporteren. De Biyomap is gemaakt van minimaal 50% gerecycled materiaal en volledig te recyclen. 

Sustainable art protection- Biyomap

Biyomappen zijn makkelijk op te vouwen en dus ruimtebesparend. Biyomap is nu verkrijgbaar in 16 verschillende maten die u snel herkent door de gekleurde bies, ook als de Biyomappen opgevouwen op een stapel liggen. 

Buiten de ander voordelen is de Biyomap ook handig en functioneel in gebruik. De handige klittenband sluiting is verstelbaar op verschillende hoogtes. Dit zorgt ervoor dat de mappen nog een extra 5-15 cm  vergroot kunnen worden. Ook is elke Biyomap voorzien van een doorzichtig A4 mapje voor waardevolle informatie zoals een afbeelding of omschrijving van de inhoud.

Handige klittenband sluiting

Alle Biyomappen zijn gemaakt van het recyclebare materiaal polypropyleen. Voor dit materiaal is gekozen door zijn goede eigenschappen. Zo is polypropyleen van binnenuit vocht doorlatend en van buitenaf waterafstotend. Het materiaal is niet ruw wat ervoor zorgt dat het krasbestendig is voor het kunstwerk.

Milieuvriendelijk materiaal

#1 Tip

Laat het schilderij aan de muur hangen en trek de map van onderaf om het schilderij, til het schilderij in de map van de muur, sluit de map en klaar!

#2 Tip

De Biyomap is ook goed te gebruiken om spullen in te verzenden. Gebruik de Biyosafe om het kunstwerk nog beter te beschermen tegen vallen en stoten.

#3 Tip

Heeft u een liggend formaat schilderij? Gebruik twee Biyomappen! Schuif één map aan beide kanten om het kunstwerken en bevestig de flappen met het klittenband aan elkaar.

14

maten

Overstappen op duurzaam?
Ga voor Biyomap!