Verhuizen zonder stress; bij Biyomap help je jezelf en het milieu

Duurzame materialen van Biyomap voor een soepele verhuizing

Zorg dat de verhuizing nog soepeler verloopt dan gedacht met de duurzame materialen van Biyomap. Je bespaart jezelf niet alleen de moeite van het vele plastic volume dat bij een goede verpakking komt kijken, je spaart er ook een hoop afval mee dat anders verdwaald op onze wereldbol.

Verhuizen met Biyomap producten: handig en milieuvriendelijk

Verhuizen met producten van Biyomap; hoe handig kan het nu zijn? Biyomap producten zijn gemaakt voor producten van 20 x 30 cm tot wel 210 x 210 cm (!). Deze kunstwerken of andere grote objecten verhuis je niet zomaar. Mochten wij hier bij Biyomap nou net rekening mee gehouden hebben. De objecten die tot grote lengte en breedte gaan, kunnen voordelen ervaren van zowel de Biyomap, Biyosafe als Biyostrap producten. Help jezelf aan een compacte, maar ook eenvoudige verpakking in gebruik. Zo verhuis je optimaal.

Duurzaamheid binnen de kunstbranche met Biyomap

En waar helpen deze producten nog meer bij? Duurzaamheid. Ja, duurzaamheid binnen de kunstbranche. Op het moment dat je een plastic bubbelfolie erbij pakt en de afmetingen hebt afgemeten, is de artiest met een BiyoMap jou al voor. Ook op gebied van milieuvriendelijkheid. De mappen van Biyomap zijn 100% recyclebaar. Dat betekent dat in het ergste geval van vermissing van de map, er géén schadelijkheid aan het milieu mee gepaard gaat. Deze reden alleen al geeft een sterke voorkeur boven de manier van verpakken die we gewend zijn, namelijk met rollen folie, plastic en tape.

Praktische en milieuvriendelijke voordelen van Biyomap producten

Al met al zorgen de Biyomap producten niet alleen voor praktische voordelen bij het verhuizen, ook maakt het de verhuizing meer milieuvriendelijk. Mocht de verhuizing zijn voltooid, deel de Biyomap producten dan gerust met een vriend of kennis om iedereen te laten profiteren. Op deze manier verplaatst een kunstwerk zich op een duurzame manier van eigenaar naar een volgende eigenaar.

Duurzaamheid als prioriteit bij Biyomap

Duurzaamheid is onze prioriteit.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn